Az AKRASZ-BAU Kft. bemutatása

Cégünk 2004. októberében alakult a jelenlegi két tulajdonossal és azóta is biztos pont az építőipari piacon. Vállalkozásunk az alapítástól fogva új építésű létesítmények, felújítások és átalakítások teljes körű (tervezéstől kulcsátadásig) generál kivitelezésével foglalkozik, de természetesen részfeladatok elvégzését is vállaljuk és megvalósítjuk. Tevékenységünket eddig kizárólag Magyarországon, főként Fejér és Pest megyében, valamint Budapesten folytatjuk.

Sikereink kulcsa, hogy a teljes építőipari kivitelezés valamennyi szakágára rendelkezünk kiváló személyi, szállítói és eszközbeli háttérrel, folyamatos és jó kapcsolatot ápolunk Megrendelőinkkel és alvállalkozóinkkal. Üzletfeleink között tudhatunk mind cégeket, mind magánszemélyeket, ám jellemzően állami és magántulajdonban lévő vállalatok, vállalkozások a fő megrendelőink, melyek mindegyikével a mai napig tartó folyamatos és – büszkén elmondhatjuk – mindkét fél részéről megelégedést kiváltó üzleti kapcsolatot tartunk fenn.

Vállalkozásunkról elmondhatjuk, hogy fennállása óta szakmai, üzleti szempontból egyaránt folyamatos fejlődés jellemzi, kisebb stagnálásokkal, de visszaesések nélkül, köszönhetően különböző piaci helyzetekhez való rugalmas alkalmazkodásunknak.

Célunk bebiztosítani és megerősíteni építőipari pozíciónkat és továbbra is minden körülmények között magas szinten megfelelni meglévő és új partnereink minőségi, határidő béli és anyagi elvárásainak. Legfőbb magunkkal szemben támasztott követelményünk, Megrendelőink maximális megelégedettsége.