Vizitúra bemutatása

Baráti társaságunk már 2000. év óta minden évben rója Magyarország vizeit. Ezen évek alatt bejártuk a Köröst, a Mosoni-Dunát, szinte a teljes Tisza magyarországi szakaszát, valamint a Rába egy szakaszát. Túráinkról bővebben az „Eddigi túráink” alatt olvashatsz.

Egyesületünk 11 db 4 személyes túrakenuból álló flottával rendelkezik, melyhez megfelelő számú evező, mentőmellény, valamint gyerek-mentőmellény is van. A kenuk és evezők teljes körű felújítását 2010-ben végeztük el. Kenuinkat fenségjelzéssel is elláttuk, ezzel külföldi túrákra is alkalmassá téve a flottát. Egyesületünk rendelkezik még továbbá a teljes flottát szállítható utánfutóval. Az evezéshez szükséges valamennyi eszköz bérelhető egyesületünknél, mellyel kapcsolatban elérhetőségeinken tudunk bővebb információt szolgáltatni.

Célunk a vízitúrázás és a természet szeretetének népszerűsítése mellett elsősorban szabadidőnk kellemes, aktív pihenéssel történő eltöltése. Túráink nem teljesítmény-túrák, a fő hangsúly a jó közösségen és a fergeteges hangulaton van, melynek megteremtéséhez a szabadság érzését adó gyönyörű természet tökéletes körülményeket biztosít. Hogy maradjon mindig elég energia az esti szórakozásra is, a napi távokat finoman, kímélő személettel választjuk meg, pihenőnap(ok) beiktatásával. Emlékként, minden túrára egyedi pólót készítünk a résztvevőknek, általában az előző évi eseményekről.